Praktisch

Praktische informatie

Maandag tot en met woensdag is het atelier voor de deelnemers open tussen 10 en 16.30u. Er wordt dan in diverse materialen gewerkt, waaronder klei, was, cement, steen of kunststof. In het atelier is een aparte ruimte aanwezig voor het maken van gipsen mallen. Voor het gieten in brons wijken we uit naar een professionele bronsgieter, het bakken van klei gebeurt bij een pottenbakker.
Het atelier is verder van alle gemakken voorzien om zelfstandig te werken, met professioneel advies binnen handbereik.

Woensdagavond maakt steenhouwgroep De Steenloper gebruik van het Beeldhouwatelier Arnestein. Donderdagochtend is er een groep die uitsluitend in steen hakt, waarbij Anita Dekker aanwezig is. Op vrijdag, en in overleg ook op andere momenten worden er workshops of bedrijfsbijeenkomsten georganiseerd.

Iedere twee jaar vindt er tijdens de Paasdagen een expositie plaats waar alle deelnemers van het Beeldhouwatelier Arnestein de gelegenheid wordt geboden hun werk te tonen.

Het BAA is gevestigd aan de Arnesteinweg 29 op het industrieterrein Arnestein in Middelburg. De ideale plek voor het beeldhouw atelier: gemakkelijk te bereiken, ideaal voor toevoer en afvoer van zware materialen of grote beelden.

Openingstijden:

Maandag t/m woensdag: 10.00u- 16.30u;

Donderdag: 9.30u t/m 13.00u;

Maandag tot en met woensdag zijn er nog enkele plaatsen vrij voor geïnteresseerden in het boetseren met klei of andere materialen. Ook bij steenhouwgroep De Steenloper op woensdagavond zijn nog enkele plaatsen vrij.

De steenhouwersgroep op donderdag is vol.

 

Wilt u meer informatie over het atelier en de mogelijkheden?